Tax6

 

Ik vind het erg jammer als ik nee moet zeggen tegen klanten, omdat hun fiscale problematiek raakt aan een terrein waarop ik mij minder comfortabel voel. Daarom ben ik begin 2016 in een bijzondere samenwerking gestapt. Samen met Nancy Rohen, Paul den Dulk, Marcel Muijtjens en Peter Gomolka heb ik Tax6 opgericht.

 

Wat ons verbindt, is onze visie op de fiscale adviespraktijk. Vaak lijkt deze alleen maar te draaien om regels en cijfers. En daar zijn we het vooral niet mee eens. De wereld van fiscaliteit draait bovenal om mensen. Mensen naar wie je intensief moet luisteren. Alleen dan kun je problemen oplossen op een manier waar iemand ook gelukkig van wordt.

 

Het mooie van Tax6 is dat een probleem door onze verschillende achtergronden vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken. Vanuit de rol van de adviseur, vanuit de wetenschappelijke kant en vanuit de zijde van de belastingdienst.

 

Het kan zijn dat jouw problematiek of bedrijf beter thuis is binnen dit samenwerkingsverband. In dat geval zal ik je voorstellen om geen klant te worden bij TCF Consult, maar bij Tax6. Aan de ‘voorkant’ zul je daar niks van merken.

 

Ik blijf jouw (eerste) contactpersoon en onze samenwerking is net zo persoonlijk. Voordeel van Tax6 is dat je er een tweede contactpersoon naast zult krijgen en dat ik jouw probleem samen met andere fiscaal specialisten kan oplossen.

 

Naar de website van Tax6 >